LÅT MIG BLI DIN SKRIVCOACH!

VI ÄR ALLA HJÄLPTA AV STÖD I SKRIVPROCESSEN


Det är ensamt att skriva. Och svårt! Både att orka hela vägen i mål med ett skrivprojekt och att se sin text från
ett läsarperspektiv och bearbeta den tills den blir så bra den någonsin kan bli. Därför kan man ibland behöva ta hjälp av utomstående! Jag erbjuder lektörshjälp och andra texttjänster. Men också skrivcoaching för dig som vill ha stöd under resans gång, både i min medlemstjänst Skrivringen och i privat 1- till 1-coaching. För dig som är nybörjare och som vill få en flygande start på din författarresa erbjuder jag också webbkursen Hitta din bokidé och börja skriv.


"Tack för att du med denna kurs ger hopp om, och verktyg till, att börja skriva sin egen berättelse! Jag rekommenderar alla som längtar efter att börja skriva att gå din kurs!"


Sofia om "Hitta din bokidé"-kursen

KOM VIDARE MED

1- TILL 1-COACHING 


Jag erbjuder tre olika coachingpaket. I dessa paket läser jag en del av din text (max 2 000 ord/samtal). Därefter ses vi digitalt för ett framåtsyftande coachingsamtal. Boka genom att klicka på knappen nedan.

Ange vilket paket du vill boka!

ENSTAKA COACHINGTIMMAR


 45 minuters samtal + textanalys (max 2 000 ord)


1 899 kr (ink moms)

ENSTAKA COACHINGTIMMAR


 45 minuters samtal + textanalys (max 2 000 ord)


1 899 kr (ink moms)

LILLA  COACHINGPAKETET


 3 st samtal à 45 minuter + textanalys (sammanlagt

6 000 ord) i samband med samtalen


4 999 kr (ink moms) 

LILLA  COACHINGPAKETET


 3 st samtal à 45 minuter + textanalys (sammanlagt

6 000 ord) i samband med samtalen


4 999 kr (ink moms)

STORA  COACHINGPAKETET


 6 st samtal à 45 minuter + textanalys (sammanlangt 12 000 ord) i samband med samtalen


8 999 kr (ink moms)

STORA  COACHINGPAKETET


 6 st samtal à 45 minuter + textanalys (sammanlangt 12 000 ord) i samband med samtalen


8 999 kr (ink moms)

ENSKILDA COACHINGSAMTAL


Denna form av coaching passar dig som kanske inte har kommit igång med ditt skrivandet ännu eller dig som vill ha hjälp med själva skrivprocessen. Kanske har du en idé till en berättelse som du vill bolla med ett proffs? I denna tjänst ingår ingen textanalys.


Pris: 1299 kr (ink moms) för 45 minuters digitalt samtal
GÅ MED I SKRIVRINGEN!


I medlemstjänsten Skrivringen får du som vill ge dig på ett större skrivprojekt stöd och hjälp genom hela skrivprocessen. Du får också en härlig skrivcommunity att tillhöra! I Skrivringen ses vi digitalt två gånger varje månad. Däremellan håller vi i vår privata facebookgrupp. Som medlem får man dessutom ny värdefull kunskap i form av exklusiva föreläsningsfilmer två gånger per månad. Allt detta skapar utmärkta förutsättningar för dig att lyckas bli klar med din bok! 
"Jag är supernöjd med Hannas arbete. Trevligt bemötande och snabb feedback. Hennes synpunkter lyfte verkligen mitt manus."


Josefine, författare"Skrivringen har gjort att jag faktiskt har börjat skriva!"


Maria, medlem i Skrivringen
"Jag kan varmt rekommendera Hanna Landahl som föreläsare och kursledare. Förutom hennes kunskaper om skrivandets hantverk och pedagogiska förmåga är hon en perfekt samarbetspartner som är toppen att samarbeta med!."


Jenny, JW Förlag
FÖR DIG SOM ÄR NYBÖRJARE


Webbkursen "Hitta din bokidé och börja skriv"  är skrivkursen jag själv hade velat gå när jag började skriva min allra första bok. Kursens enda syfte är att få dig att komma över tröskeln och komma igång med din berättelse.
LETAR DU EFTER EN LEKTÖR?

Jag hjälper dig med din text!


Jag hjälper dig som jobbar på bokförlag och dig som är författare eller vill bli författare med redaktionella texttjänster i manusstadiet av bokprocessen. Jag hjälper till som lektör och redaktör. Jag kan också läsa delar av din text om du vill. I priset ingår ett omfattande lektörsutlåtande med framåtsyftande feedback på hur jag anser att ditt manus kan utvecklas och ett digitalt möte (30 min) där du har chans att ställa dina frågor.


Priser lektörstjänster:

2 500 kr/10 000 ord  + 2 000 kr i startavgift (ink moms)
Hör gärna av dig!


Skriv till mig i kontaktformuläret. Du kan också ringa eller mejla. Jag svarar så snart jag kan! 

Ta kontakt