BOKA MIG FÖR ETT SKOLBESÖK!

Författarbesök i skolan

Låt mig inspirera eleverna! 


Vill ni ha besök av en författare? Jag gör skolbesök i runt om i hela Sverige. Mitt mål är att eleverna efteråt ska tänka: "Det verkar ju inte vara så himla svårt att hitta på och skriva en berättelse. Det kanske jag också kan göra!"


Under mina författarbesök håller jag gärna i skrivövningar med eleverna, med fokus på att hitta skrivglädjen och på att tro på sin egen förmåga att skriva. Jag är pedagog i grunden och har stor erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar i olika åldrar. 


Låter det intressant? Du bokar mig enklast via Författarförmedlingen. Om du vill kan jag göra besöket digitalt. Jag är också flexibel gällande ålder, gruppstorlek och innehåll. Jag har skrivit böcker för alla åldrar. Hör av dig, så hittar vi ett upplägg som passar just er och eleverna på din skola!


Jag finns med i Kulturkatalogen väst. Om din skola finns i Västra Götalandsregionen kan du ha möjlighet att söka arrangörsstöd och få halva kostnaden betald. En annan finansieringsmöjlighet är Skapande skola. Du kan läsa mer om ett av skolbesöken som jag erbjuder här (öppnas i nytt fönster).

"Jag tycker att ditt upplägg är kanon. Man får "lära känna" dig lite och det är verkligen inspirerande med din egen upplevelse av skolan. Skrivuppgiften var perfekt och åldersadekvat. Allt som allt välplanerat och ett jättetrevligt inslag för eleverna (och mig!)."


Anna Löfving, lärare på Fridaskolan i Helsingborg

Biblioteksbesök

Jag besöker gärna bibliotek, föreningar, företag och bokmässor av olika slag och pratar om mina böcker. Jag håller också gärna skrivarworkshops och föredrag om kreativt skrivande, både för unga och för vuxna. Under skollov kommer jag gärna och håller i skrivarworkshops för lovlediga barn och ungdomar.


Du bokar mig enklast via via Författarförmedlingen (öppnas i nytt fönster).

"Vi uppskattade verkligen ditt besök på skolan. Eleverna uppskattade att träffa "en livs levande författare" och att få ställa alla de frågor de hade."


Emma Grahn, lärare på Fridaskolan i Trollhättan

Hör av dig så hittar vi ett bra upplägg för författarbesöket!

Hanna Landahl

Telefon: 0704-950297