BÖCKER FÖR BARN OCH UNGA- vardagsberättelser med starka känslor i fokus

Vill du ha dina böcker signerade?


Efter att du har köpt dina böcker - meddela här eller via mejl vilka böcker du har köpt och vad du vill att jag ska skriva!

 
 
 
 

Med barnens känslor i fokus

Mina barn- och ungdomsböcker passar för dem som gillar att läsa om känslor. Aston i Förlåt för-böckerna har svårt att veta vad han ska göra när han blir arg och ledsen. Mira i Tänk om han är död är livrädd för att hennes katt ska ha blivit påkörd. Och Kimmie i Love, Love, Love blir kär för allra första gången. 


I augusti 2022 kommer min nästa ungdomsroman Branden ut - första delen i en trilogi om stormande känslor som spårar ur och får förödande konsekvenser.


Klicka på bokomslagen för att läsa mer om vad böckerna handlar om. 


Jobbar du på en skola och vill boka mig för ett författarbesök? Kilcka på knappen!

Böcker för vuxna

- igenkänning och skorrande relationer

Ljuskällan


Familjen Lindström packar flyttbilen. Färden bär till sönernas stora förtret till ekobyn Ljuskällan. Där saknas wifi och det finns regler att leva efter. Flytten sätter Staffans och Annas relation under hård press.


Detta är den fristående fortsättningen på "Under två timmar", men den kan utan problem läsas utan att först ha läst den första boken. 

Under två timmar


Vad gör man när man en dag märker att man inte längre har något av det där som ger meritpoäng i samhällets statusjakt? Inget fräsigt jobb, inga framträdande intressen och ingen kondition. 


Staffan är just där och han har en lösning på sitt problem. Han ska göra som alla andra i hans omgivning - han ska springa Göteborgsvarvet på under två timmar. 

Vill du ha dina böcker signerade?


Efter att du har köpt dina böcker - meddela vilka böcker du har köpt och vad du vill att jag ska skriva!