TA HJÄLP AV EN FÖRFATTARE!

MINA TJÄNSTER

VILL DU SKRIVA EN BOK?

Då kan du få kickstartshjälp av min guide "Kickstarta ditt skrivande". Klicka på länken här så kan du ladda ned guiden helt GRATIS! Dessutom får du mitt sprivpeppiga veckomejl som hjälper dig att ta ditt skrivande till en helt ny nivå! 


Under 2021 har jag startat Skrivringen - medlemstjänsten för dig som vill skriva en roman! Där du får det stöd du behöver, så länge just du behöver det.  Mer info hittar du här (öppnas i nytt fönster). 


Den 14 november arrangerar jag ett digitalt skrivlan! Tolv timmars skrivande i kombination med härligt skrivsnack och matnyttiga skrivtips mellan varven. Du anmälder dig här (öppnas i nytt fönster).


Jag vill också hälsa dig varmt välkommen till Skrivpeppbloggen!

TEXTTJÄNSTER OCH SKRIVCOACH

Vill du ha hjälp med en text? Eller letar du efter en skrivcoach som kan finnas där och stötta dig under hela eller en del av skrivprocessen? Jag jobbar som skrivcoach och hjälper också bokförlag och enskilda författare med redaktionella texttjänster i manusstadiet av bokprocessen. Skicka ett mejl och berätta vilka behov du har! 


Jag skriver också artiklar och utför kommunikationsuppdrag. Mer om detta sistnämnda kan du läsa om här (öppnas i nytt fönster).

BIBLIOTEKSBESÖK

Jobbar du på bibliotek? Jag gör gärna besök på bibliotek, föreningar och företag och pratar om mina böcker. Jag kan också hålla skrivarworkshops och föredrag om kreativt skrivande. Boka gärna via Författarförmedlingen (öppnas i nytt fönster).

SKOLBESÖK

Vill du att jag besöker din skola? Jag finns med i Kulturkatalogen väst. Om din skola finns i Västra Götalandsregionen kan du söka arrangörsstöd och få halva kostnaden betald. En annan finansieringsmöjlighet är skapande skola. Du kan läsa mer om ett av skolbesöken som jag erbjuder här (öppnas i nytt fönster).

Hör gärna av dig!


Skriv till mig i kontaktformuläret. Du kan också ringa eller mejla. Jag svarar så snart jag kan! 

Ta kontakt